Skip to the content

Sådan forholder Søby Værft A/S sig til COVID-19

Søby shipyard

Søby Værft A/S fortsætter driften, men som mange andre i Danmark er Søby Værft A/S nødt til, at tage de sikkerhedsmæssige forholdsregler for, at begrænse smitten af COVID-19.
For kunder betyder det, at der vil forekomme nogle flere sikkerhedsregler end hidtil. Afstand, hygiejne anvisninger og afgrænsninger m.m. vil være i højsædet for alt arbejde på værftet. Det skal dog understreges, at det stadig er muligt at lave projekter på værftet både fra nationale og internationale rederier. Grænserne er stadig åben for registret arbejdsrelaterede projekter. Vi vejleder, på bedste vis, vores kunder i de sikkerhedsmæssige ændringer der vil forkomme fra start til slut.

Arbejdet på værftet under COVID-19 perioden:
For at mindske spredningen af COVID-19 er nogle er sendt hjem på hjemmearbejde for dækning af administrative opgaver, der er sørget for afstande ved arbejds stationerne, der er briefet om god hygiejne -yderlig med anvisninger i form af skilte på hele værftet. Der er udleveret håndsprit i alle afdelinger og indsat ekstra tiltag fra vores rengøringspersonale. Alle opfordres på det kraftigste til, at overholde alle regler, som er pålagt værftet, dette gælder også for vores kunder.


Fremtiden:
Der sker konstant ændringer i hvordan Danmark skal forholde sig til COVID-19, Søby Værft A/S vil sørge for, at holde sig opdateret med alle nye tiltag og tilpasse sig efter dette. Vi bestræber os fortsat på at få behandlet alle projekter på bedstevis og tilpasse værftet efter udviklingen.

Søvy Værft A/S opfordrer alle til at overholde de foranstaltninger, fra den danske regering. Vi må alle hjælpes ad for at overkomme denne virus.