Gå til hovedindhold

Udgivet den 28-10-2022

Organisationsændring i Salgsafdelingen

Martin Benjamin Skaaning Hansen vil fra den 1. november 2022 påtage sig ansvaret for salgsafdelingen hos Søby Værft.

Martin Benjamin Skaaning Hansen startede med at arbejde på værftet i maj 2022, hvor han blev ansat som Business Development Manager. Martin har arbejdet tæt sammen med Roar Thomsen for at etablere gode kunderelationer, og nu vil han helt overtage denne opgave. Martin har en baggrund som Skibsfører og Maskinmester. Han har sejlet som overstyrmand på olietankere og kemikalietankere og har de sidste 10 år også arbejdet på forskellige kontorer for skibsejere og Ship managers.

Roar Thomsen fratræder stillingen som Chief Sales Officer efter næsten 31 år hos Søby Værft. Roar har tidligere arbejdet som indkøber og senere som Chief Sales Officer, men nu ønsker han at påtage sig en mere tilbagetrukket rolle på skibsværftet. Roar vil ikke forlade skibsværftet helt, men vil i stedet arbejde på et ombygningsprojekt af Søby Skole. Skolen er blevet købt af værftet for at blive renoveret, så den kan rumme kunder og underleverandører, der besøger værftet.

Ønsker du at få mere at vide, eller har du et skibsprojekt, vi bør tale om, så er Martin klar til at modtage dit opkald.

Find kontaktoplysninger HER

Man in blue shit with yellow helmet

Forfatter