Gå til hovedindhold

Søby Værft

Skibsvedligeholdelse og reparation i Østersøen

Søby Værft

Skibsvedligeholdelse og reparation

Søby Værft har serviceret mange forskellige skibe gennem årene, og har i dag en lang tradition med, at leverer effektive Skibsvedligeholdelse og reparation af højeste kvalitet

Søby Værft er en professionel og højt kvalificeret leverandør inden for skibsbygning såvel som skibsreparation og vedligeholdelse af alle skibstyper. Vi løser alle opgaver med de højeste standarder og opererer i overensstemmelse med ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015 retningslinjer.

Effektiv projektstyring

På Søby Værft forpligter vi os til at levere det bedste resultat på hver eneste opgave. Alle projekter er ledet af den samme projektleder fra start til slut, hvilket muliggøre, at der kan træffes hurtige beslutninger, hvis der skulle ske uventede ændringer undervejs, og altid inden for budgettet.

Tid og planlægning samt stram kontrol og koordination er de vigtigste principper for hvert enkelt projekt. Effektiv projektstyring sparer værdifuld tid, hvilket i sidste ende gør det muligt for os at levere ydelser til meget konkurrencedygtige priser.

På Søby Værft tillader vi, at rederens egne underleverandører udfører deres opgaver, mens et fartøj er på Værftet. Søby Værft ønsker at imødekomme vores kunders ønsker, og vi er meget fleksible i, hvordan en opgave løses. Tidligere har vi for eksempel udført en hel motorrenovering med vores egne medarbejdere, vi har leveret arbejdskraft til en producents inspektør eller vi har tilladt ejerens reparationshold at udføre en renovering.

Det vigtigste er, at vores kunder får de bedst mulige resultater, så de ønsker at vende tilbage til Søby Værft, når skibet er færdigt.

Skibsreparation

På Søby Værft tilbyder vi hele pakken, når det kommer til alle typer af skibsreparationer. Vi kan udføre små reparationer enten i vores eget værksted, vi kan rejse til vores kunders placering og udføre on-site reparationer, og vi kan udføre store reparationer og konverteringer. En stor reparation inkluderer omfattende projekter, såsom overhalinger af motor og udstyr, stålkonstruktioner inklusive konverteringer, overfladebehandling og meget mere.

Søby Værft er organiseret i værksteder, hvor hvert værksted har sit eget ekspertiseområde. Nogle af vores værksteder håndteres af underleverandører, og nogle er vores egne medarbejdere. Fælles for alle afdelinger er, at vores erfarne projektledere og formænd sikrer, at den højeste standard opretholdes indenfor deadline og til konkurrencedygtige priser.

 

Dit skib er vores prioritet!

Se Søby Værft fra luften