Gå til hovedindhold

Søby Værft arbejder med FN's bæredygtige udviklingsmål.

FN mål

Søby Værft arbejder med FN's mål i vores daglige arbejde, hvor især 5 af målene har direkte indflydelse på den måde, beslutninger træffes på, og hvordan vi arbejder.

 

Læs mere om de 17 FN-mål.

5 mål

Vores fokus

Green logo showing UN goal 3

God sundhed og trivsel:

Hos Søby Værft ønsker vi, at vores medarbejdere trives og har en sund livsstil gennem hele deres liv. Dette opnås ved at sikre, at alle medarbejdere har alt det nødvendige personlige beskyttelsesudstyr og sundhedsforsikring. Søby Værft er også ISO 14001 certificeret, hvilket også viser, at sundheden for vores medarbejdere er af højeste prioritet.

Red logo showing UN goal 4

Kvalitetsuddannelse:

Hos Søby Værft ønsker vi, at vores medarbejdere har adgang til uddannelse og træning gennem hele deres karriere. Mange af medarbejderne i ledelsesroller på værftet har startet deres karriere i andre roller og er blevet uddannet og trænet til højere stillinger inden for virksomheden.

Red logo showing UN goal 5

kønslighed:

Hos Søby Værft har vi ingen mande- eller kvindefag. Alle behandles lige i alle stillinger inden for Værftet. Alle medarbejdere ansættes på baggrund af deres kvalifikationer og ikke deres køn.

Orange logo showing UN goal 9

Industri, innovation og infrastruktur:

Hos Søby Værft ønsker vi at fremme bæredygtige driftsmetoder og øge innovation inden for nybygning af skibe, skibsreparation og vedligeholdelse af skibe. Dette ses især, da værftet tilbage i 2019 byggede den dengang største fuldt elektriskdrevne færge "Ellen". Der er også taget andre innovative skridt, såsom alle lys på værftet er LED-lys, og robotmaskiner bruges også i produktionsfaciliteterne, hvor det findes fordelagtigt.

Yellow logo showing UN goal 12

Ansvarligt forbrug og produktion:

Hos Søby Værft ønsker vi at bevæge os i en mere bæredygtig retning inden for forbrug og produktion, hvis det er teknisk og økonomisk muligt. Nogle af initiativerne har været at investere i elektriskdrevne værktøjer og køretøjer, bio-brændstoffer osv.