Gå til hovedindhold

Skibsreparation

Rejsemontører i Østersøen

Søby Værft

Rejsemontører

Søby Værft reparation og service rejsemontører er stolte af at kunne reagere hurtigt og effektivt på ethvert behov en kunde måtte have, uanset om de er store eller små.

A man in front of the Søby Shipyard van

Vores rejsemontører er klar til at hjælpe enhver kunde.

 

Vores 24/7/365 nødnummer er:

Telefon: +45 44 12 72 15

Vi sørger for hurtigt at sende et team, der kan løse dine udfordringer.

Vores fuldt udstyrede arbejdsstyrke mobiliserer hurtigt til skibets placering med bærbar svejsegrej og et fuldt sæt værktøjer. Fra vores bekvemme position ved Østersøen betjener vi hele Skandinavien og Nordeuropa.

Uanset størrelsen af problemet vil det have vores fulde opmærksomhed. Søby Værft tilbyder hurtige og effektive on-site reparationer, der er både tidsbesparende og økonomisk fordelagtige.

Vores dygtige håndværkere er stolte af deres evne til at løse de fleste marine reparationsproblemer, fra små fartøjer til store supertankere. Alt arbejde udført af vores personale, overholder store internationale klassifikationsstandarder.

Vi garanterer, at reparationerne udføres i overensstemmelse med gældende regler og bestemmelser, og at de opfylder de højeste standarder.

Kontakt os venligst for en gratis inspektion næste gang, du har et reparationsproblem, der kræver hurtig opmærksomhed. Vi vil sørge for, at du er tilfreds med vores resultater.