Gå til hovedindhold

SØBY Værft

Værfts agenter

På Søby Værft foretrækker vi den direkte kontakt til vores kunder. Alle kontakter håndteres hurtigt og direkte, uanset hvor de kommer fra. Vi har dog også indgået en aftale med ESMA, som er en lokal Værfts agent i Holland. Formålet med dette samarbejde er at nå længere ud med vores annoncering og give vores kunder i regionen mulighed for, at have en kontaktmulighed til en repræsentant fra Søby Værft, der taler deres modersmål. Agentaftalen mellem Søby Værft og ESMA er en annonceringsaftale og derfor ikke en ekstra udgift for vores kunder.

For flere kontaktoplysninger klik på linket nedenfor:

Vores agent

ESMA

ESMA Marine Agencies repræsenterer en portefølje af højkvalitets internationale skibsværfter over hele verden. De er medlem af International Association of Shiprepair Agents (IASA). Alle medlemmer af IASA er professionelle skibsværtsagenter, hvor repræsentationen af skibsværfter og skibsreparationstjenester udgør deres primære forretning.

A red logo with white ESMA text

i Holland

ESMAs placering

BENELUX

ESMA Marine Agencies B.V.

Kuiperbergweg 35

1101 AE Amsterdam

Telefon: +31 203 121 350

Email: shiprepair@esma.nl

Ikke et krav på Søby Værft

Lokale agenter

Søby Værft kræver ikke, at der bookes en lokal agent, så denne udgift er ikke nødvendig, når man bruger Søby Værft. Hvis der dog er behov for f.eks. besætningsudskiftning eller lignende, anbefaler vi, at der bookes en lokal agent, da Værftet ikke har ressourcer til at assistere med en sådan opgave. Der er to lokale agenter på Ærø.

Kontaktinformationer kan findes nedenfor.

 

ÆRØSKØBING

H. C. Grube (Prop. Frank Pedersen)

Ærøskøbing Havn 5

5970 Ærøskøbing

Phone: +45 2147 2115

Email: mail@hcgrube.dk

MARSTAL

Hermann C. Boye & Co.

Kongensgade 1

5960 Marstal

Phone: +45 6253 1048

Email: agency@hcboye.dk