Gå til hovedindhold

Udgivet den 06-09-2023

Søby Værft styrker sine ressourcer og kompetencer

På Søby Værft arbejder vi intensivt på flere forskellige projekter og har derfor aktivt søgt efter ekstra personale og kompetencer.

Søren Grønne (tv), Sabrina Nielsen (midt) and Carsten Wolff Hansen (th)

Søren Grønne (tv), Sabrina Nielsen (midt) and Carsten Wolff Hansen (th)

Vi er heldige at kunne meddele, at vi har ansat tre nye medarbejdere, som har tiltrådt fra den 1. september 2023. Læs mere om vores nye teammedlemmer nedenfor.

 

Sabrina Nielsen

Sabrina har tiltrådt som projektleder i vores projektteam. Hun startede allerede den 15. august 2023 for at være en del af vores omfattende ombygningsprojekt. Du kan finde yderligere information om projektet HER

Sabrina er uddannet skibsfører fra Marstal Navigationsskole og har tidligere sejlet jorden rundt for et dansk tankskibsrederi. Hun er 29 år gammel og bor tæt på Marstal med sin mand og deres barn.

Søren Grønne

Søren har tiltrådt i vores maskinafdeling som værkfører. Han har en solid baggrund som maskinmekaniker og omfattende erfaring med at arbejde på forskellige danske værfter. Han er 29 år gammel og bor i Marstal med sin kæreste.

Carsten Wolff Hansen

Carsten er begyndt i en nyoprettet stilling som digital projektleder, hvor han vil hjælpe os med forskellige digitale projekter, herunder implementeringen af et nyt ERP-system. Carsten har en IT baggrund og har senest arbejdet inden for bilbranchen som ansvarlig for indkøb og lagerstyring. Han er 47 år gammel og boede tidligere på Nord Sjælland, men efter en ferie på Ærø blev han og hans samlever forelsket i øen og besluttede hurtigt at flytte dertil. De bor nu ved Bregninge på Ærø.

 

Vi ser frem til en spændende periode med ny viden og kompetencer, og vi byder vores nye kollegaer varmt velkommen.

Forfatter